skip to main content
17 januari: borrel op of in fietsparkeergarage Strawinskylaan

Waar nog niet zo lang geleden een meters diep gat gaapte, staat nu een tijdelijk lichtkunstwerk. Het bouwterrein van fietsparkeergarage Strawinskylaan – onder de voormalige Vijfhoek – is inmiddels verkleind, waardoor er ruimte is vrijgekomen. Daar zetten we, totdat de ondergrondse garage klaar is, een fietsenstalling neer van 400 fietsen. En er is inmiddels een tijdelijk fietspad aangelegd.

Glas plaatsen boven ingang nieuwe fietsparkeergarage Strawinskylaan

Mijlpaal vieren

Hoewel de ondergrondse fietsparkeergarage dus nog niet klaar is, vinden we dat er wel een mijlpaal is bereikt. Die willen we graag samen met u vieren, door er een nieuwjaarsborrel te organiseren. U bent van harte welkom op woensdag 17 januari, tussen 17:30 en 19:00 uur. U kunt dan ook een kijkje nemen onder de grond.

Lichtkunstwerk 40 Hexaedron van de Franse kunstenaar Pierre Ranzine

Geef uw mening