skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
reizen
1

Vanaf 23 juli afsluiting De Boelelaan

Rijdt u vanaf de Amstelveenseweg met de auto richting Zuidas? Houdt u er dan rekening mee dat de De Boelelaan, ter hoogte van de VU, van maandag 23 juli 07:00 uur t/m maandag 3 september 05:00 uur is afgesloten.

De Boelelaan is zo goed als klaar

Na ruim anderhalf jaar verkeershinder komen de werkzaamheden aan het oostelijk deel van de De Boelelaan binnenkort tot een einde. In deze periode is zowel onder als boven de grond hard gewerkt.
reizen

Aanpassing verkeerssituatie De Boelelaan Oost

De herinrichting van de De Boelelaan is bijna klaar. We zijn momenteel nog bezig met de laatste werkzaamheden. Vanaf 24 november verandert de bereikbaarheid. Stukje bij beetje geven we de straat weer terug aan de gebruikers.
werken

120 iepen klaar voor de De Boelelaan Oost

Ze zijn opgegroeid in de Bomentuin van Zuidas, volgende week verhuizen 120 iepen naar de berm van de De Boelelaan Oost. De bomen gaan de weg, na een lange periode van bouwellende, omtoveren tot een echte laan. Meer groen volgt.

Leuk of niet: opnieuw weekendwerk aan de De Boelelaan

Van vrijdag 20 oktober 20:00 uur tot en met zondag 22 oktober 22:00 uur zijn er werkzaamheden op de afslag van de De Boelelaan. Dat is ook het geval van vrijdag 27 oktober 19:00 uur t/m maandagmorgen 30 oktober 06:00 uur.
wonen

Een buurtfeestje op de De Boelelaan tijdens de Dag van de Bouw

Het is al een tijd een rommeltje in de De Boelelaan. We beseffen dat bewoners en omwonenden daar last van hebben. We willen het een klein beetje goedmaken. Daarom nodigen we alle bewoners van harte uit om op zaterdag 20 mei een kijkje te komen nemen. Het is dan de Dag van de Bouw en tussen 12.00 – 16.00 uur is iedereen welkom op het werkterrein.

Nog 9 maanden werk aan de De Boelelaan

We zijn al een jaar bezig, maar af is de De Boelelaan niet. Er moet ook veel gebeuren. Om te beginnen dit weekend. Vanaf vrijdag 31 maart 23.00 uur werken we op de kruising Europaboulevard/De Boelelaan. Deze werkzaamheden duren tot maandag 3 april 05.00 uur. Maar dan zijn we er nog niet.

De Boelelaan is klaar voor de volgende bouwfase

In maart 2016 is begonnen aan de herinrichting van De Boelelaan tussen de Europaboulevard en de Beethovenstraat. Het toegenomen verkeer hinderde de doorstroming, het wegdek was verouderd, de riolering had behoefte aan groot onderhoud en de afwatering was gebrekkig. Inmiddels is de herinrichting toe aan de derde bouwfase. Deze duurt tot mei 2017.

Een make-over voor de De Boelelaan

We richten De Boelelaan Oost, tussen de Europaboulevard en de Beethovenstraat, opnieuw in. In juli en augustus vinden hiervoor voorbereidende werkzaamheden plaats. Vanaf september 2016 sluiten we rijbanen af om de herinrichting mogelijk te maken. Het verkeer moet dan rekening houden met vertraging, zeker in de spits. Helaas, een noodzakelijk kwaad.
werken

5 vragen over werkzaamheden de De Boelelaan Oost

De gemeente werkt aan een betere bereikbaarheid voor bewoners en bedrijven in Zuidas. Een onderdeel daarvan is het opnieuw inrichten van de De Boelelaan, gelegen tussen de Europaboulevard en de Beethovenstraat. Projectmanager Anne Bijlmer vertelt wat het opnieuw inrichten precies inhoudt.
werken

Plan aanpak ‘De Boelelaan Oost’ goedgekeurd

De gemeenteraad heeft 16 december ingestemd met het plan voor de aanpak (uitvoeringsbesluit) van het oostelijk deel van de De Boelelaan, tussen de Europaboulevard en de Beethovenstraat. De voorbereiding van het werk start in februari met het kappen van bomen. Het grootste deel van de werkzaamheden start in de zomer van 2016. Begin 2018 moet het werk af zijn.
reizen

Nota van Uitgangspunten Herprofilering De Boelelaan Oost ter inzage

Zuidas moet bereikbaar blijven, ook in de toekomst. De gemeente Amsterdam werkt continue om de toegankelijkheid van kantoren, woningen en voorzieningen in het gebied te kunnen waarborgen.

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw aanmelding.

Blijf op de hoogte

Wilt u geïnformeerd blijven over de ontwikkeling van Zuidas en de bouw van Zuidasdok? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U kunt zelf aangeven waarover en hoe vaak u berichten ontvangt.

Hoe vaak wil je van ons horen:

Op de hoogte gehouden over:

Themas

Projecten