skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
reizen

Vanaf 30 september werkzaamheden rondom Amstelveenseweg

We starten op 30 september 2019 met werkzaamheden op en rond de Amstelveenseweg, het Piet Kranenbergpad en de Jachthavenweg. We gaan kabelgoten aanbrengen en mantelbuizen ingraven.
reizen
7

Fietsenstalling Zuidplein vanaf 16 september gesloten

Vanaf 16 september is de fietsenstalling Zuidplein voorlopig niet meer toegankelijk. Reden: na jarenlang intensief gebruik is een verbouwing hard nodig. Projectmanager Auke Adema, gemeente Amsterdam, licht toe.
reizen

Prijsje winnen? Vul de mobiliteitsenquête in

Wilt u dat Zuidas nog beter bereikbaar wordt? Vul dan via deze link de mobiliteitsenquête in. Die geeft ons inzicht in hoe u van en naar Zuidas reist en dat biedt ons de mogelijkheid de bereikbaarheid verder te verbeteren. Daarbij kunt u, door mee te doen, leuke prijzen winnen!
werken
wonen
2

Deelnemers gezocht voor proef met gratis wisselfiets

De combinatie fiets-trein is een gouden combinatie. Vanaf september 2019  wordt hiervoor in de Mahlerstalling bij Station Amsterdam Zuid geëxperimenteerd met de wisselfiets. Dit is een nieuw concept dat met hulp van deelnemers wordt getest.
reizen
wonen
3

Opknapbeurt voor de Van der Boechorststraat

In de Van der Boechorststraat vinden diverse werkzaamheden plaats. Vattenfal (voorheen Nuon) werkt er aan het warmtenet, Waternet vervangt de waterleiding en wij richten de straat opnieuw in. Op 2 september 2019 moet alles klaar zijn.
wonen
12

Nieuwe straten in Zuidas

De Domenico Scarlattilaan en de Tomaso Albinonistraat krijgen een nieuwe inrichting. Bij het horen van de straatnaam “Domenico Scarlattilaan” gaat bij u misschien niet direct een belletje rinkelen. Dat kan kloppen. Voor een groot deel bestaat de straat namelijk nog niet; maar wordt binnenkort aangelegd.
reizen
5

35 e-bikes in Strawinskystalling

Zuidas is een e-bikepilot rijker. NS start met Next Urban Mobility op station Amsterdam Zuid een pilot met 35 zakelijke e-bikes. Twee bedrijven hebben zich al voor de pilot opgegeven maar er is ruimte voor meer bedrijven.

Liander vervangt gasleiding in Prinses Irenestraat

In de Prinses Irenestraat, tussen de Vijfhoek en de Thomaskerk, vervangt Liander tussen 15 juli en 2 augustus 2019 een gasleiding. Bewoners mochten daarom een deel van de beplanting in de tijdelijke groenstrook bij de Vijfhoek ophalen.
reizen
1

Amsterdam stap dichter bij 'MaaS-dienst'

De gemeente Amsterdam gaat onderhandelen met het consortium Over Morgen, Amber en Radiuz voor de uitwerking van een MaaS-dienst voor Zuidas. Een onafhankelijke jury heeft deze partij als hoogste beoordeeld.
reizen
4

Werkzaamheden aan het Strawinskypad

Vanaf 1 juli tot en met januari 2020 werken we aan het Strawinskypad, tussen het parkje de Vijfhoek en de Parnassusweg. We leggen rood asfalt, er komen zebrapaden ter hoogte van het parkje en we bereiden de plant van extra bomen voor.
reizen
23

Het middendeel van de De Boelelaan, wat gaan we er doen?

Zwemmen in de De Boelegracht? Klinkers of asfalt op de De Boelelaan? Minder parkeerplaatsen? Meer bruggetjes? Belangstellenden kwamen op 12 juni 2019 bijeen om te praten over de herinrichting van het middendeel van de De Boelelaan.
reizen
5

Vierde weekend met weg- en spoorafsluitingen goed verlopen

Het vierde achtereenvolgende weekend zonder trein- en autoverkeer vanwege Zuidasdok is zonder noemenswaardige problemen verlopen. Er is werk afgemaakt dat in eerdere weekenden was blijven liggen. Volgend (Pinkster)weekend werken we ook op maandag.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 15
 11. Volgende