skip to main content
Alle artikelen

Alle artikelen

Gekozen filters:
wonen

Herinrichting Fred. Roeskestraat voltooid met nieuw groen

Terwijl de rest van de Fred. Roeskestraat al langer van zijn make-over kon genieten, bleef het stukje vlak voor de Parnassusweg een ondergeschoven kindje. Nu is het hier klaar en zijn de laatste planten aangebracht. Groeien maar!
wonen

Zuidas wil Verdi groener maken? Ja hoor…

We ontwikkelen Verdi, het gebied tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en De Nieuwe Meer. Eén van de doelen is behoud en ontwikkeling van groen. Praat u mee? Dat kan tijdens de gebiedsconferentie op 20 en 21 november 2019.
wonen
2

In Verdi de balans vinden tussen rust en toegankelijkheid

We werken aan de ontwikkeling van Verdi, het gebied tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en De Nieuwe Meer. Tijdens verschillende workshops op 20 en 21 november 2019 kunt u erover meepraten. Onder meer over toegankelijkheid en mobiliteit.
werken
wonen
7

Dependance conservatorium naar het Beatrixpark, wat vindt u?

In oktober 2019 was het even nieuws: mogelijk strijkt een deel van het Conservatorium van Amsterdam neer in de gebouwen Convict en Kapel, in het Beatrixpark. Wat vinden buurtbewoners van het plan voor ‘hun park’?
werken
2

Uitgangspunten voor herinrichting De Boelelaan midden

Na de gedeeltelijke vernieuwing van de oost- en de westkant van de De Boelelaan zijn we gestart met voorbereidingen om ook het middendeel op te knappen. Hiermee bedoelen we het stuk weg tussen de Beethovenstraat en de Parnassusweg.
reizen

Bestuurders informeren parlement en gemeenteraad over voortgang Zuidasdok

Minister Van Nieuwenhuizen, staatssecretaris Van Veldhoven en de wethouders Van Doornick en Dijksma hebben de Tweede Kamer en de gemeenteraad van Amsterdam op de hoogte gebracht van de voortgang van Zuidasdok.
wonen
2

Binnenkort doorpraten over ‘Verdi’, doet u mee?

Geleidelijk aan krijgen de plannen voor het gebied Verdi – gelegen tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en De Nieuwe Meer – meer vorm. Tijd om opnieuw met u in gesprek te gaan. Noteer alvast: gebiedsconferentie Verdi, op 20 en 21 november.
wonen

Investeringsnota Verdi vastgesteld

De gemeenteraad heeft op 19 september 2019 de Investeringsnota vastgesteld voor een deel van Verdi. Het plan beschrijft de voorgestane stedenbouwkundige ontwikkelingen en de financiële kant daarvan.
werken
wonen
3

Plan voor herontwikkeling Tripolis en MER Verdi ter inzage

Tot en met woensdag 30 oktober liggen verschillende documenten ter inzage die te maken hebben met de ontwikkeling van Verdi, het gebied tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en De Nieuwe Meer.
werken

Werken aan een aantrekkelijk gebied rond de nieuwe rechtbank

De bouw aan de nieuwe rechtbank is in volle gang, maar in hetzelfde gebied staat meer te gebeuren. In mei 2019 spraken we erover met omwonenden en andere belanghebbenden. Nu werken we aan uitgangspunten voor de ontwikkeling van het gebied.
werken
4

24/7 bouwen aan het EMA-kantoor

De Bouwcombinatie EMA werkt tot 1 november 2019 24 uur per dag door aan het nieuwe kantoor van het Europees Geneesmiddelen Agentschap. De aannemer mocht al langer werken dan de reguliere werktijden, maar nu mag het ook ‘s nachts.
werken
wonen
1

Laatste kans om te stemmen voor een groenere Zuidas

U kunt de hele zomer al stemmen op ideeën om Zuidas groener te maken. Velen gingen u al voor: de teller staat momenteel op 741 stemmers. Wilt u meebeslissen? Stem dan deze week nog. Vrijdag 23 augustus 2019 is de laatste kans.
 1. Vorige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 7
 9. 8
 10. 14
 11. Volgende